Keramiek Poeder Bodem

 36,50 389,00 incl. btw

Keramiek Poeder Bodem

 36,50 389,00 incl. btw

Keramiek Poeder Bodem Na het bakken ontstaat een unieke keramiek waarin alle fijne energetische resonanties en EM-informatie worden opgeslagen en weer worden vrijgegeven in andere materialen.

Keramiek Poeder Bodem

EM Keramiek poeder bodem wordt gemaakt van hoogwaardige klei uit Japan, die samen met EM® Effectieve Micro-organismen en EM-X Gold in een complex proces rijpt. Na het bakken ontstaat een unieke keramiek waarin alle fijne energetische resonanties en EM-informatie worden opgeslagen en weer worden vrijgegeven in andere materialen.

Keramiek Poeder Bodem vermindert de oppervlakte spanning van water

In contact met water vermindert dit keramiekpoeder de oppervlaktespanning. Door de antioxiderende werking wordt de vorming van rot geremd en worden effectieve micro-organismen ondersteund in hun werk om een natuurlijk evenwicht in het water te bevorderen.

Toepassingen van Keramiek Poeder Bodem

Bodem (fermentatieverbeteraar)
Voor algemeen gebruik doseer 5 kg per 1000 m2. Door EM Keramiekpoeder voor bodem in combinatie met Microferm of Bokashi te mengen, kan het bodemleven gestimuleerd of verbeterd worden.
Dosering voor bodembeheer: 1:100-500 poeder mengen met een oplossing van Microferm of meng het door de Bokashi. Dosering voor beregening: 1:10.000 met Microferm oplossen. Voor verbeteren van de kwaliteit van Bokashi doseer: 0,1 tot 1% van het totaal gewicht of kuubs. Men kan de dosering aanpassen aan de conditie van de bodem.

Ter verbetering van de natuurlijk weerstand van de plant

Om de groei van gezonde planten te bevorderen, kunt u EM Keramiekpoeder voor bodem gebruiken als onderdeel van uw teelt. Dosering is 1:1000 – 1:2000 oplossen in Microferm. Elke 7-10 dagen sproeien over het blad.
Strooi bij het verpoten van jonge planten, een beetje poeder in het plantgat. Dit zorgt ervoor dat de jonge planten vanaf het begin optimaal worden versterkt, ze groeien gelijkmatig en wortelen beter.

Fijn poeder

EM Keramiekpoeder voor bodem is een zeer fijn poeder met een fijnheid van 7 µm. Voor een betere verdeling kan het worden gemengd met bijvoorbeeld Vulkamin oergesteentemeel of zand. Bij vermengen aan water (met evt Microferm), als laatste toevoegen. De spuiten moeten voorzien zijn van een roerwerk, anders zakt het keramische poeder in de tank.

Andere toepassingen van Keramiek Poeder Bodem

Meng 1-2 % poeder van het gewicht of volume door bijvoorbeeld potgrond, boetseerklei, handcrème of zalf. Zeef de poeder zorgvuldig over een fijne zeef voordat het wordt gemengd.

Samenstelling:

80% Siliciumoxide (SiO2) en 20% Aluminiumoxide (Al2O3), bevat geen levende micro-organismen.

Let op!

Niet inademen. Op een droge plaats en in gesloten verpakking bewaren.

Verpakking

EM Keramiekpoeder voor bodem is verpakt in een zak van 1 en 20 kg.

Gebruik:

Super Cera C poeder kan gebruikt worden bij het fermenteren van keuken- en tuinresten in de Bokashi-emmer. De poeder zorgt voor een sterkere Bokashi die rijker is aan voedingsstoffen en sporenelementen. Ook vermindert de poeder eventueel onschadelijke schimmel in de bokashi emmer.

De Super Cera C EM keramiek wordt ook gebruikt als toevoeging in bouwstoffen zoals verf, behangplaksel, cement en beton.

Super Cera C voor verf

Er is ook speciale Super Cera C poeder om te mengen in verf. Het heeft dezelfde werking maar is door de kleur niet zichtbaar in de verf. Maak van je woonhuis of kamer een resonantieveld. Super Cera C voor verf vindt u hier>>

Straling:

Personen welke gevoelig zijn voor straling van antennes, telefoons en stroommasten kunnen baat hebben bij dit product, indien het verwerkt wordt door verf, behangplaksel, cement en beton.

Gebruiksaanwijzing:

Bij het fermenteren van keuken- en tuinresten in de Bokashi keukenemmer, dosering 1% per emmer.

Keramiek Poeder Bodem is verkrijgbaar in

Super Cera C ferment voor de bodem is verkrijgbaar in een 1 kilo en in een 20 kilo verpakking.

Gebruik van Keramiek Poeder Bodem

 • als bodemverbeteraar: helpt insectenplagen verhinderen, heeft een stabiele anti-oxidatieve werking. In combinatie met EM-Actief nog effectiever.
  Dosering: 3-5 kg per 1000 m2
 • bij het maken van EM-Actief: voor verbeterde waterstructuur en effectievere EM-Actief.
  Dosering: 2 gram per liter
 • als toevoeging aan verf en lijmen: absorbeert en elimineert schadelijke substanties in bouwstoffen, verven, stijfsel, enz…
  Dosering: 0,1 – 0,2 %, bij een deklaag 1 – 2 %
 • als toevoeging bij EM-A voor beregening en bladbespuiting: verbetert fotosynthese en helpt insectenplagen verhinderen.
  Dosering: 0,2% tot 0,3% van het water
 • als toevoeging van cement: verbetert de hardheid van beton, cement en mortel.
  Dosering: 0,2% van het mengsel
 • als toevoeging bij het Bokashi maken: zorgt voor versnelde fermentatie en een verrijkte Bokashi, bovendien zorgt het ervoor dat de top minder snel of niet gaat schimmelen.
  Dosering: 0,1% tot 1% van de EM Bokashi

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen N/B
Artikelnummer

Inhoud

,

Verpakking

Kleur

Hoeveelheid

Leverancier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…