Bokashi massage olie

 21,90 99,50 incl. btw

Bokashi massage olie

 21,90 99,50 incl. btw

EM Bokashi Olie, Traditioneel product met EM-technologie uit Bali. Bokashi massage olie bevat  waardevolle essentiële oliën. Hierdoor is het uitermate geschikt om de huid te verzorgen.

Bestel voordelig mee!

EMiko Lichaamsboter

EMIKO®Care lichaamsboter heeft een heerlijk warme citrusgeur en hydrateert optimaal.  Het maakt uw huid opnieuw mooi soepel en elastisch. Aan de rijke crème is EM-X keramiek toegevoegd om uw huid te vitaliseren. Voor een fris en energiek lichaam!

Bokashi massage olie

Bokashi massage olie, 25 ml. Deze heerlijke massage olie is een traditioneel product van EM-technologie uit Bali. Het bevat waardevolle natuurlijke etherische essentiële oliën van biologische kwaliteit. Hierdoor is deze Bokashi olie uitermate geschikt om de huid op een milde manier te verzorgen.

Ontspannende massage

Het product activeert en regenereert en is daarmee perfect geschikt voor een ontspannende massage. De huid van het gezicht heeft baat bij deze olie, maar ook handen of voeten die lijden onder kou, of uw hele huid. U hebt er maar weinig van nodig: 2-3 druppels voor gezicht en handen, 5-10 druppels voor een volledige massage. 

De maker aan het woord

‘Mijn naam is Gede Ngurah Widida. Ik leef in Indonesië op het eiland Bali en ben eigenaar van de firma PT. Oles Tocker. We maken cosmetica van natuurlijke bronnen, natuurlijke meststof en we verwerken thee- en koffieplanten. U leest nu over deze Bokashi olie. Dit is een traditioneel product uit Bali. Het ontstaat door fermentatie van zes Indonesische kruiden met hulp van de EM-Technologie van Professor Higa. De gefermenteerde kruiden worden met kokosnootolie van biologische kwaliteit geëxtraheerd. Hierbij komen de geuren vrij, die zich met de olie mengen. De kostbare kruidenextracten bevatten stoffen die tijdens het fermenteren vrijkomen en uw huid verzachten en herstellen. Het product is op Bali zeer populair. Het wordt voornamelijk als huidverzorgingsproduct gebruikt, maar is zeker ook geschikt als massage olie.

Verkrijgbare Bokashi olie

Deze Bokashi massage olie is verkrijgbaar in het formaat 25 ml. 35 ml. 65 ml. en 140 ml. en nu ook in een handige roller.

Aromatherapy roller

Deze roller is handig om mee te nemen en heerlijk bij verkoudheid om op de borst te smeren. Het geeft een verkwikkend effect. De roller heeft een inhoud van 8 ml. voor een heerlijke aromatherapy.

Verschillende oliën

Deze massage olie bevat onder andere kokosolie, olie van macadamianoten en venkelolie. Ook bevat het citronellagrasolie en kruidnagelolie. Alle oliën zijn van biologische kwaliteit. Deze Bokashi massageolie bevat macadamianoot, daarom werkt deze massage olie verzorgend en helpt het huidcellen te herstellen.

EM en de mens

EM wordt veel toegepast in de bodem, maar ook bij huisdieren en zeker ook bij de mens. Kijk voor deze producten hier>>

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 2 × 2 × 6 cm
Inhoud

, , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…