OSiBA Navulstrips pH-urine-meting
OSiBA Navulstrips pH-urine-meting zijn navulstrips voor het pH-meetstation voor urine.
Met deze strips meet je op een eenvoudige manier de pH waarde van je urine. Op het meetstation vul je de gegevens in, zodat je na een paar dagen een goed beeld hebt, wat de gemiddelde pH-waarde van je urine is. Zonodig kan je maatregelen nemen.
OSiBa Vitaalsysteem:
- Fase 1: Analyse: Urine meetstation, zodat u weet wat uw begin waarde is,
- Stap 2: Water: OSiBA Actief Water, Kunt u ook maken door EM X keramiek buisjes toe te voegen aan uw drinkwater;
- Fase 3: Mineralen: OSiBA Basenbad en OSiBA Basenkolloid;
- Stap 4: Spijsvertering: OSiBA Hulup en OSiBO Bomito
Urine onderzoek met OSiBA Navulstrips pH-urine-meting:
Aan de hand van urineonderzoek is het mogelijk op eenvoudige en niet-invasieve wijze te screenen op een aantal aandoeningen. Eenvoudig oriënterend urineonderzoek met behulp van teststrips kan door de huisarts, doktersassistente, verloskundige of verpleegkundige worden verricht. Maar met het Urine meetstation van OSiBA kan je nu heel eenvoudig zelf deze test uitvoeren.
Urine test met OSiBA Navulstrips pH-urine-meting
Urine onderzoek is een veelgebruikt (oriënterend of aanvullend) onderzoek om naar de oorzaak van klachten te zoeken. Met deze urinetest kan je op eenvoudige en niet-invasieve wijze checken of screenen op de pH waarde van de urine. Niet-invasief betekent dat voor het onderzoek er geen instrument in een orgaan ingebracht hoeft te worden. Je hoeft alleen maar een plasje te plegen in een potje, wat je vervolgens met deze purine strips onderzoekt. Afwijkende waarden kunnen duiden op een onderliggende aandoening of ziekte. Bij twijfel altijd een huisarts raadplegen.
Waarom zou je een onderzoek doen met OSiBA Navulstrips pH-urine-meting?
Urineonderzoek is een veelgebruikte methode in de geneeskunde om informatie te verkrijgen over de gezondheidstoestand van een persoon. Het wordt om verschillende redenen uitgevoerd:
1. Diagnose van ziekten en aandoeningen: Urineonderzoek kan helpen bij het opsporen van een breed scala aan aandoeningen, zoals urineweginfecties, nierziekten, diabetes, leverproblemen en andere metabolische stoornissen. Door afwijkingen in de urine op te sporen, kunnen artsen een diagnose stellen of de noodzaak van verder onderzoek vaststellen.
2. Monitoring van bestaande aandoeningen: Voor mensen met chronische ziekten zoals diabetes of nierziekten kan regelmatig urineonderzoek essentieel zijn om de voortgang van de ziekte te volgen en de effectiviteit van de behandeling te beoordelen.
3. Screening: Urineonderzoek kan worden gebruikt als een preventieve maatregel om mogelijke gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen, zelfs voordat symptomen zich manifesteren. Dit kan helpen bij het voorkomen van ernstige complicaties door tijdig in te grijpen.
4. Controle van medicijngebruik: Urineonderzoek kan worden ingezet om te controleren of iemand bepaalde medicijnen gebruikt of om de aanwezigheid van drugs in het lichaam aan te tonen.
5. Zwangerschapscontrole: Tijdens de zwangerschap wordt urineonderzoek vaak gebruikt om te controleren op aandoeningen zoals zwangerschapsdiabetes, pre-eclampsie en urineweginfecties, die risico’s kunnen vormen voor zowel de moeder als de baby.
6. pH-waarde controle: De pH-waarde van urine kan informatie geven over de zuurtegraad van het lichaam, wat belangrijk kan zijn voor het diagnosticeren van aandoeningen zoals nierstenen of infecties, of om het dieet aan te passen voor een betere gezondheid.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.