Feromoonval

 16,95 24,90 incl. btw

Feromoonval

 16,95 24,90 incl. btw

Feromoonval

Feromoonval voor bestrijding en monitoring van de Kastanjemineermot, de Eikenprocessierups en de Buxusmot.

Werking:

Het feromoon is een lokstof welke boven in de Feromoonval wordt geplaatst. Voor elke toepassing is een specifiek feromoon beschikbaar.

In het doorzichtige gedeelte van de val wordt water met een zeepoplossing gedaan. De mannelijke diertjes worden aangetrokken door de lokstof en vallen uiteindelijk in het zeepsopmengsel.

Toepassing:

Bij bestrijding van de Eikenprossierups hangt men de val in Juli op met het specifieke feromoon dat twee maanden werkt. Eind september kan de val naar binnen worden gehaald.
Bij bestrijding of monitoring van de Kastanjemineermot vanaf begin april 4 keer per seizoen nieuwe lokstof aanbrengen. In oktober kan de val naar binnen worden gehaald.

Buxusmot, vanaf april de lokstof aanbrengen.

Feromoonval

Feromoonval voor bestrijding en monitoring van de Kastanjemineermot, de Eikenprocessievlinder en de Buxusmot.

Werking:

Het feromoon is een lokstof, welke boven in de Feromoonval wordt geplaatst. Voor elke toepassing is een specifiek feromoon beschikbaar.

In het doorzichtige gedeelte van de val wordt water met een zeepoplossing gedaan. De mannelijke diertjes worden aangetrokken door de lokstof en vallen uiteindelijk in het zeepsopmengsel.

Toepassing:

Bij bestrijding van de Eikenprossievlinder hangt men de val in Juli op met het specifieke feromoon dat twee maanden werkt. Eind september kan de val naar binnen worden gehaald.
Bij bestrijding of monitoring van de Kastanjemineermot vanaf begin april 4 keer per seizoen nieuwe lokstof aanbrengen. In oktober kan de val naar binnen worden gehaald. Buxusmot, vanaf april de lokstof aanbrengen. (elke 4 weken het feromoon vervangen)

Feromoon:

De lokstof voor de Eikenprocessievlinder, de Kastanjemineermot en de Buxusmot, noemen we feromoon. Feromoon kunt u ook los bestellen. Klik hier.

Gebruik:

Deze feromoonval is herbruikbaar, daarom hoeft u alleen de lokstof aan te vullen. Ik wil u adviseren om het feromoon elke 5 tot 6 weken te vervangen, hierdoor heeft u het beste resultaat.

Hoe werkt het:

De mannelijke motten en vlinders komen op de geurstof af. Ze vallen vervolgens via de trechter in het doorzichtige gedeelte van de feromoonval. In dit gedeelte doet u water met zeep, waardoor de mot of vlinder direct zal verdrinken.

Bewaaradvies:

Het feromoon bewaart u in de koelkast, maar ingevroren in de vriezer is het product een jaar goed te houden.

Tip:

Plaats het feromoon met een handschoen aan, hierdoor gaat het feromoon langer mee.

Verpakking:

De feromoonval kunt u los bestellen. En u kunt het compleet bestellen met feromoon, voor de Buxusmot, Eikenprocessievlinder of de Kastanjemineermot. Het feromoon kunt u ook los bestellen.

Extra informatie

Gewicht 0,03 kg
Afmetingen 15 × 15 × 25 cm
Artikelnummer

Inhoud

, , ,

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…
  • Aanbieding
    ESK
    Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

    ESK

     7,50 135,49 incl. btw